Book Now

FISKEGUIDE ÅLAND

Ulf Rundberg

|Fiskeguide Åland
Fiskeguide Åland 2018-05-02T06:47:35+00:00

FISKEGUIDE ÅLAND

Ulf Rundberg

Vi erbjuder guidade fisketurer efter gädda,abborre, havsöring och laxtrolling. Unna dig och dina vänner en unik fiskeupplevelse fylld av njutning för alla sinnen. Vi skräddarsyr Fiske event med guide för små och större grupper inkl. fiskeutrustning, flythalare, fiskekort och lunch.
För dig som vill fiska på egen hand så rekommenderar vi våra fiskepaket som inkluderar stuga, båt med motor och fiskekort.
Vill ni titta på en fiskekarta över Åland med digitalt sjökort klicka här!
BOKA NU
Fiskeguide Åland
Fiskeguide Åland beteslåda

Fiskeguide Åland

Tack vare många års erfarenhet av skärgårdsfiske och mycket god lokalkännedom kan jag erbjuda dig och dina vänner, eller kollegor, chansen till ett riktigt bra fiske, och en underbar upplevelse, med fiskeguide i Ålandsskärgård.

Ulf var med och var guide under Gäddfajten som hade sitt final fiske på Åland. Lokalkännedom och utrusningen som Ulf erbjuder är i världsklass. Vill ni vara garanterade mycket och stor fisk så är Ulf en av de bästa fiskeguiderna på Åland.

En dag med fiskeguide i skärgården är inte bara spännande fiske med chans på stor fisk utan en investering för ditt framtida fiske genom nya infallsvinklar och strategier att ta med hem och tillsammans med oss så får ni allt i ett.

Följ mitt guidefiske på facebook!

Om du vill läsa mer om de senaste händelserna finns allt  på Facebooksidan.

Du når mig säkrast via mejl på info@rundbergsstugor.ax eller alternativt på +3584573134664 . Vi hörs!